Maandag t/m zondag
vanaf 17:00

038-4222780
bistrobonnefemme@gmail.com
Samuel Hirschstraat 5 Zwolle

Over ons

Over de bistro

Bistro Bonne Femme is een warme Bistro in het centrum van Zwolle. Hier vindt u beweging en gezellige drukte, spontaniteit en hartelijkheid. Een Bistro met uitstekende gerechten en heerlijke wijnen tegen een fatsoenlijke prijs. Tevens serveren wij ook Speciaal Bieren (veelal uit de regio) die zorgen voor een goede bier-spijs combinatie.

De bijzondere kwaliteit van de producten kunnen wij waarborgen dankzij de goede relatie die wij onderhouden met de leveranciers.

Het vlees komt van de zelf slachtende slager ter Weele uit Oene. De vis halen we bij de vaste leverancier van Urk. De groente komt zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin.

Over de keuken

De door onze gebruikte ingredienten zijn allen uit de regio afkomstig.Hierdoor wordt er in onze keuken dus seizoen- en streekgebonden gekookt. Wij proberen traditie te combineren met af en toe een snufje avontuur. Kortom alle ingrediƫnten voor een avondje Bourgondisch genieten!

Bistro Bonne Femme is 7 dagen in de week geopend vanaf 17.00 uur. Mocht u op andere tijdstippen gebruik willen maken van de Bistro kunt u altijd contact met ons opnemen.Uw avond begint op het moment dat u de Bistro binnenstapt!

Hans, Nancy en Rachel